МЕНТОРИТЕ НА ЕКИПИТЕ

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, ОТДАДЕНИ НА ОПАЗВАНЕТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Нашите ментори са филмови професионалисти и еколози. Те съветват участниците в конкурса при оформянето на идеите и създаването на техните филми. 

ГРАДОВЕТЕ - ОТ ЛЮЛКА ДО ЛЮЛКА.

ГРАДОВЕТЕ НА БЪДЕЩЕТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ТОЧНО ОБРАТНОТО НА БЕТОННАТА ДЖУНГЛА,

МЕНТОР

МАДЛЕН ЗАШЕВА

Екоактивист, член на УС на Фондация Корен
Всяка малка стъпка може да доведе до промяна! Бъдете смели и не се страхувайте да сте различни и да давате добър пример на всички около вас!
МЕНТОР

РАДИНА ОГНЯНОВА

Еколог и природозащитник по душа, предимно химик в реалния живот, но пък и с познания за биотехнологии. В последните години с повече наблюдения в областта на водите.
През годините работата и общуването с деца стаНАХА МОЯ слабост, затова приемаМ за лична кауза да възродЯ златното българско детско игрално кино.
МЕНТОР

АНДРЕЙ ХАДЖИВАСИЛЕВ

Андрей е от новата вълна съвременни български филмови режисьори.През годините работата и общуването с деца стават негова слабост, затова приема за лична кауза да възроди златното българско детско игрално кино. Автор е на детските филми "Случаят Кюри" и "Случаят Тесла". Член на е на ECFA (Европейска асоциация на детския филм).
ДРУГ СВЯТ Е ВЪЗМОЖЕН.

В контекста на пандемията,“разобличителството” става все по-важно и все по-трудно.

НЕКА МИСЛИМ ЗАЕДНО- какво може дасе направи предвид сегашнитеобстоятелства.

МЕНТОР

МИЛЕНА СТАТЕВА

Психолог и социолог, квалифициран процесен консултант (за организации, коучинг, менторство). Основател на Платформа за граждански права и активизъм www.orion-grid.org. Изследва блокажите в комуникацията по климатичните промени.
Надявам се скоро време да живеем в една наистина европейска държава и опазването на околната среда стане наистина приоритет.
МЕНТОР

НАТАЛИЯ НИКОЛОВА

Преподавател по изобразително изкуство и основател на Академия за рециклиращо изкуство. От около 10 години води творчески Екоработилници за малки и големи, показвайки творческото претворяване на отпадъците чрез силата на изкуството и паралелно изучаване на добри практики.
Климатичната криза е факт. Но вярвам - като хора, като разумни същества,
като човечество - ще успеем да се справим. Заедно.
МЕНТОР

МИЛЕН ВЕЛИКОВ

Основател на Капиталът Човешки с Милен Великов